UPPLEV GLÄDJEN

50 TRÄNINGSFORMER | 170 PASS I VECKAN

INSPIRATÖRER & FORMTOPPARE

LOUISE TECKLIND

Instruktör | Formtoppen

Vem är du?
Jag skulle säga att jag är en person som är väldigt driven och glad och har mycket energi! Jag älskar även musik och att sjunga, något som inte är svårt att missa om man är på mina klasser haha!

Varför har du blivit instruktör och vad är roligast med det?
Jag har alltid tyckt att det är kul att leda grupper och när jag fick chansen att söka in som instruktör på Formtoppen såg jag det framförallt som en rolig grej. Det var också så kul att jag fick möjligheten att börja med BodyPump eftersom det är något jag verkligen brinner för! Men det roligaste måste nog vara att kunna inspirera och peppa andra till att klara lite mer än vad de själva trodde att de kunde klara av när de kom. Energin jag får av det skulle jag nästan klassa som oslagbar faktiskt.

Vad skulle du rekommendera en som aldrig har tränat på Formtoppen att prova?
Självklart skulle jag rekommendera att komma på mina pass! 😉 Haha nej men skämt å sido tycker jag att det är väldigt viktigt att testa sig fram för att kunna hitta det som passar just dig bäst! Gruppträning är ju något jag brinner för samtidigt som styrketräning också blivit viktigt för mig.

Vilka pass leder du?
Jag leder bland annat BodyPump, Indoorwalking, FortGjort klasser men ni hittar mig också på Gympan på fredagarna!

Om du får drömma, i vad skulle du vara instruktör?
På senaste tiden har jag tyckt det var väldigt roligt att köra BodyCombat! Det är något med den energin på de klasserna som jag fastnat för. Så just nu skulle mitt svar nog vara BodyCombat.

FORMTOPPEN LEDARBYTEN

TRÄNINGSFORMER

SENIORTRÄNING

UNGDOMSTRÄNING

GYM

LES MILLS | GRUPPTRÄNING

SPINNING

INDOORWALKING

YOGA

PILATES

DANS | GRUPPTRÄNING

CROSSFIT

ÖVRIG | GRUPPTRÄNING

GYMPA