UPPLEV GLÄDJEN

50 TRÄNINGSFORMER | 170 PASS I VECKAN

INSPIRATÖRER & FORMTOPPARE

MÅNS TUFVESSON

Instruktör | Formtoppen

 

Vem är du?
Jag skulle säga att jag är en aktiv och driven kille, jag gillar att ha mycket på schemat. Just nu pluggar jag sista året på Sundsgymnasiet i Vellinge, men tycker annars om att träna och umgås med vänner.

 

Vilka pass leder du?
Jag leder ungdomsträning i både Höllviken och Skanör. Ungdomsträning är för dig som är mellan 12–14 och ännu inte får träna själv på gymmet. Under träningen får alla deltagare följa ett personligt träningsschema med ett flertal olika styrkeövningar anpassat efter sina förutsättningar och önskemål. Jag är med och hjälper till med teknik, tips och pepp!

 

Varför har du blivit instruktör och vad är bäst med det?
Jag blev instruktör för att jag älskar träning! Eftersom styrketräning alltid varit min favorit passade ungdomsträningen perfekt. Dessutom har jag själv gått på ungdomsträning när jag var mindre och har då sett upp till instruktörerna. 
Det som är speciellt kul med att vara instruktör för ungdomarna är att man får se dem utvecklas för varje gång och lära sig nya saker.

 

Vad hoppas du förmedla till gruppen på passet?
Det jag trycker mycket på är att alla skall ta vara på tiden och känna att träningen är givande. Jag är också väldigt mån om att alla har kul, både med varandra och med mig som instruktör!

 

Om du får drömma, i vad skulle du vara instruktör?
Jag hade helst stannat kvar i min gren kring styrketräning. Dock hade jag gärna utvecklats och fortsatt mitt intresse för träning med en PT-utbildning.

 

FORMTOPPEN LEDARBYTEN

TRÄNINGSFORMER

SENIORTRÄNING

UNGDOMSTRÄNING

GYM

LES MILLS | GRUPPTRÄNING

SPINNING

INDOORWALKING

YOGA

PILATES

DANS | GRUPPTRÄNING

CROSSFIT

ÖVRIG | GRUPPTRÄNING

GYMPA

STYRKELYFT