YOGA

Yoga, 60 min

Vi arbetar utifrån grunderna i den fysiska yogan och du får utöva de vanligaste yogapositionerna. Denna klass passar alla som vill prova på att utöva fysisk yoga. Vi arbetar utifrån grunderna i den fysiska yogan och du får utöva de vanligaste yogapositionerna. Nybörjare välkomna.
 

Yoga level 2, 60 min

För dig som har provat fysisk yoga eller likande klasser, tex. BodyBalance, tidigare. Svårighetsgraden varierar i olika ställningar och klasserna kan skifta mer eller mindre från gång till gång. Enklare och mer utmanande ställningar varvas. Klassen kan vara utmanande men du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar.

FortGjort Yoga Avspäning, 25 min

Ett Yogapass med influenser från Yin Yogan. Den perfekta klassen för dig som vill komma ner i varv. Klassen fokuserar främst på muskulär och mental avspänning och utförs därför liggandes och sittandes.

 
FortGjort Yoga Flöde

I Yoga Flöde har du 2 härliga serier av enkla övningar och positioner. Övningarna och positionerna är inspirerade av olika former av Yoga och skapar en skön energi i kroppen och höjer pulsen. Det här är för dig som vill ha en välgörande & pulshöjande Yoga. Alla som vill Yoga, kan Yoga!

BODYBALANCE®, 60 min

Ett Les Mills-pass med inspirationer från yoga, tai chi och pilates. Du tränar balans, styrka, rörlighet och avspänning. Du tränar även din koncentration och närvaroförmåga.

%

STYRKA

%

BALANS

%

ENERGI

%

GLÄDJE