Yoga 45/60 min

Vi arbetar utifrån grunderna i den fysiska yogan och du får utöva de vanligaste yogapositionerna. Denna klass passar alla som vill prova på att utöva fysisk yoga. Enklare och mer utmanande ställningar varvas men du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar. Klasserna kan skifta mer eller mindre från gång till gång. Nybörjare välkomna.

Yoga Step 60 min

Ett pass för hjärta och sinne som inleds med ca 15 minuter step på brädan utan hopp (med skor) för att få upp pulsen och värmen och sen följer flöde av yogapositioner. Denna klass passar alla oavsett ålder, enklare och mer utmanande ställningar varvas men du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar. Inledande step-övningar kan även göras utan bräda, direkt på golvet. Kombinationen av step och yoga är vårt eget koncept, och de kompletterar varandra perfekt.

SPELLISTOR MED YOGAMUSIK

Yin Mobility 30 min

Vi använder sittande och liggande yogaställningar med inspiration från Yin yoga för att sträcka ut och slappna av samt främja rörlighet och aktivera återhämtning. Ställningarna hålls en lite längre stund och du kan med fördel komma varm från nåt gruppass eller gymmet. Ta gärna på en tröja och strumpor för att hålla dig varm och avslappnad. Vi använder hjälpmedel som block och bälte, och de tjockare mattorna i salen fungerar utmärkt. Du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar.

BODYBALANCE® 60 min

Ett Les Mills-pass med inspirationer från yoga, tai chi och pilates. Du tränar balans, styrka, rörlighet och avspänning. Du tränar även din koncentration och närvaroförmåga.

HÄR TRÄNAR DU YOGA
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN
FORMTOPPEN – SKANÖR

%

STYRKA

%

BALANS

%

ENERGI

%

GLÄDJE

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL