YOGA

Yoga, 60 min

Vi arbetar utifrån grunderna i den fysiska yogan och du får utöva de vanligaste yogapositionerna. Denna klass passar alla som vill prova på att utöva fysisk yoga. Enklare och mer utmanande ställningar varvas men du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar. Klasserna kan skifta mer eller mindre från gång till gång. Nybörjare välkomna.

BODYBALANCE®, 60 min

Ett Les Mills-pass med inspirationer från yoga, tai chi och pilates. Du tränar balans, styrka, rörlighet och avspänning. Du tränar även din koncentration och närvaroförmåga.

Yoga Flow, 60 min

Flow är en yogastil där rörelserna utförs i koordination med andningen. Man glider från den ena positionen till den andra. Detta leder till en naturlig balans och värme i kroppen.

Yoga Step Gold, 60 min

Ett pass för hjärta och sinne som inleds med ca 15 minuter step på brädan utan hopp för att få upp pulsen och värmen och sen följer flöde av yogapositioner där brädan kan användas som verktyg och stöd. Denna klass passar alla oavsett ålder, enklare och mer utmanande ställningar varvas men du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar.

Yin Yoga, 60 min

Yin Yoga är en passiv form av yoga där kroppen inte värms upp. Man är kvar i positionerna i 2-5 minuter eftersom fokus ligger på att påverka kroppens bindväv, leder och senor istället för muskler. Hjälpmedel kan användas för att ge kroppen stöd så musklerna kan slappna av. Tag på dig lite varmare kläder så du inte blir kall. Yin Yoga ökar kroppens flexibilitet och är därför ett väldigt bra komplement till de lite tuffare träningsformerna.

%

STYRKA

%

BALANS

%

ENERGI

%

GLÄDJE