STAC

Vad är STAC Processen?

STAC Processen är en effektiv guidande och lärande process om träning och hälsa. Vill du ha en kropp som håller kravprofilen för din sport eller hobby? Gör en STAC Screening och ta första steget in i STAC Processen. Alla träningspass är anpassade efter vad din kropp behöver träna på.

Processen är precis vad det låter som, en process, det är inget träningskoncept. STAC Processen grundar sig i vetenskap och arbetserfarenhet, för att bygga en ”röd tråd” i din träning. Vi tar reda på var du som individ har för nuläge, analyserar nulägesdata, designar ett träningsprogram efter nuläget, dina mål och ambitioner. Alla är vi olika och alla kommer ha olika nulägen vilket gör att man måste anpassa sin träning utefter vad du som individ är.

Det första vi gör är att genomföra en Screening. Där tar vi reda på hur rörlig din kropp är i förhållande till din sport och hur stark din kropp är i alla rörelseplanen. Det vi inte vet kan vi inte medvetet adressera eller påverka. Efter det sätter vi ihop ett pass med relevanta övningar efter ditt nuläge och din sports kravprofil. Målet är att steg för steg göra dig bättre och täppa igen de luckor som finns för att du ska kunna prestera inom din idrott.

Första tillfället: Screening och samtal om målsättning (45min)

Andra tillfället: Genomgång av passet (1h 15min) 

Pris: 1099 kr

HAMPUS BORG

STAC Elittränare

Mitt namn är Hampus Borg, ni har säkert sett mig i gymmet tidigare. Jag är utbildad STAC Elittränare. Jag är även utbildad PGA professional och jobbar på Trelleborgs GK som assisterande tränare.

Intresserad? Kontakta Hampus här.

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!

 

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL