LIVSSTILSKÖKET

Kokbok i samarbete med Formtoppen!

För ett antal år sedan skrev dietisten Gunilla Willsteen boken Diabetesköket. En kokbok med husmansinspirerad mat som bryr sig om både blodsocker och smaklökar. Boken var lika mycket kokbok för de med diabetes typ 1 eller typ 2, som för alla andra slags typer!

Våren 2022 inledde Formtoppen ett samarbete med Gunilla och i samband med detta upptäckte vi boken. Snabbt ser vi att denna kokbok är alldeles utmärkt till alla typer av människor. Inte minst lär man sig att hitta den goda energin som får en att må bra!

Efter lite omarbetning och ett nytt namn, LIVSSTILKÖKET, har vi en kokbok med näringsberäknade recept och tydliga tabeller som enkelt visar närings- och energiinnehåll.

Rätterna i boken är gjorda på rena råvaror som ger ett bra närings och kaloriintag samt bidrar till stabilare blodsocker, förbättrade blodfetter och sänkt blodtryck!

FÖRFATTARE

GUNILLA WILLSTEEN

Gunilla är legitimerad dietist och hushållslärare. Hon har arbetat 40 år på Endokrinologiska kliniken, SUS Malmö. Där har hon bland annat arbetat med gruppundervisning för överviktiga personer med diabetes.

Gunilla har undervisat vid högskolan/universitetet på sjuksköterske- och läkarutbildningen. Hon har deltagit i forskningsprojekt och även arbetat nationellt med NDT, Nationella Diabetes Teamet.

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!

 

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL