TRÄNA MED BARN

Har du svårt att få ihop vardagspusslet med barn & träning?

FörälderBarn 45 min

Anpassad träning aktiverar både förälder och barn. Målsättningen är att föräldern får ut något av träningen samtidigt som barnet har roligt och aktiveras.

För att få ut maximalt av passet rekommenderas ett barn per vuxen. Dock max två barn per vuxen där båda barnen ska vara med och träna. Detta för att hålla kvalité och säkerhet då vi har begränsad yta i våra salar.

Deltagande förälder ska ha Formtoppen kort eller ett Crossfit kort, barnet löser medlemsavgift.

Ålder på barnet är 6-11 år.

HÄR TRÄNAR DU FÖRÄLDER BARN
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN

TRÄNA MED BABY

MammaBaby 45 min

Passet är utformat för att stärka och få igång kroppen efter en förlossning. På passen har vi fokus på funktionell styrka och bålstabilitet med inslag av pulshöjande moment.

Vi rekommenderar att du som är nybliven mamma har varit på efterkontrollen innan du är med på passet. Du kan själv välja om du vill att ditt barn är med i rörelserna, ligger bredvid eller kanske sover. Det är bra om barnen fortfarande ligger stilla och inte kan krypa iväg, annars inga åldersgränser.

HÄR TRÄNAR DU MAMMA BABY
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN

Virtuell BODYPUMP® 45 min Baby

Renodlat styrketräningspass, där du tränar igenom alla de stora muskelgrupperna, till peppande musik. Du använder en skivstång försedd med individuellt anpassade vikter. Enkelt och effektivt.

Lägg din baby på en matta bredvid dig eller ta med en babysitter. Tänk på att den här klassen är för tränande med små barn, det vill säga, barn som inte kan krypa iväg.

HÄR TRÄNAR DU VIRTUELL BODYPUMP 45 BABY
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN
FORMTOPPEN – SKANÖR

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL