VIRTUELL TRÄNING

Nu presenterar vi ännu ett nytt koncept på Formtoppen – Virtuell Träning! Virtuell Träning innebär att deltagarna följer ett färdiginspelat pass, antingen tillsammans med Les Mills Master Trainers eller våra egna filmer som spelas upp på våra nyinstallerade storbildskärmar, istället för en instruktör som leder passet. Detta innebär att du kan träna gruppträning på ännu fler tillfällen än tidigare!

Den virtuella träningen kommer inte ersätta våra grymma instruktörerledda pass, utan istället vara ett komplement för utökade träningsmöjligheter – så att du kan hitta fler tider att träna på som passar just dig!

HÄR TRÄNAR DU VIRTUELL TRÄNING
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN
FORMTOPPEN – SKANÖR

UTBUD

BODYPUMP®

Renodlat styrketräningspass, där du tränar igenom alla de stora muskelgrupperna, till peppande musik. Du använder en skivstång försedd med individuellt anpassade vikter. Enkelt och effektivt.

BODYBALANCE®

Pass med inspirationer från yoga, tai chi och pilates. Du tränar balans, styrka, rörlighet och avspänning. Du tränar även din koncentration och närvaroförmåga.

BODYCOMBAT®

Konditionspass med häftig musik. Du gör övningar från boxning, taekwondo, karate och andra kampsporter. Passet avslutas med renodlade styrkelåtar för överkropp och bål. Energiskt och aggressionstömmande!

BARRE®

30-minuters, modernt inspirerad balettklass där vi stärker och bygger upp muskler som förbättrar hållningen, samt även din core. En kombination av kondition och styrka med höga repsantal och små rörelser tillsammans med lätta vikter.30-minuters, modernt inspirerad balettklass där vi stärker och bygger upp muskler som förbättrar hållningen, samt även din core. En kombination av kondition och styrka med höga repsantal och små rörelser tillsammans med lätta vikter.

BODYATTACK®

Ett helkroppsklass med fokus på konditionsträningen. Här kombineras högintensivt fokus med både renodlad styrka & sprudlande aerobiclåtar. Musiken & energin i salen kommer driva dig in i intervaller av högpulsträning- samtidigt som du har fantastiskt roligt!

LES MILLS CORE®

30 min. Renodlat styrkepass där du med hjälp av gummiband och egna kroppstyngden tränar kroppens kärna (core) dvs. mage, rygg och rumpa.

GRIT® SERIES

ATHLETIC
30 min högintensiv intervallträning för den redan vältränade motionären. Passet är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en stepbräda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå.

STRENGTH
Högintenstiv intervallträning för dig som redan är vältränad. Passet är designat för att bygga upp din muskelstyrka, syreupptagning och uthållighet. Du använder skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Prestera fortare på en högre nivå.

CARDIO
Högintensiv intervallträning för dig som vill förbättra din kondition. Ingen utrustning krävs istället använder du din egen kroppsvikt och tränar högintensivt för att förbättra din kondition. Den unika sammansättningen av rörelser ger dig en hög energiförbrukning även efter att passet är slut. Det är vetenskapligt bevisat att träningsformen levererar snabba resultat, förbättrar din kondition, fysik och förbränning.

SH'BAM®

Ett 45-minuters roligt danspass! Enkla koreografier och lätt att hänga med i takt med musiken – inga danserfarenheter krävs!

LES MILLS MIXKLASS®

Virtuell LES MILLS 55 minuter Mixklass. En kombination av BodyPump, Les Mills Core och BodyBalance.