SENIORTRÄNING

Att vara aktiv stärker immunförsvaret och vi hoppas att du hittar din träning hos oss.

Gympa, 60 min

Ett funktionellt pass där du tränar kondition, koordination, balans, styrka och rörlighet i en harmonisk kombination. Ett pass som passar alla oavsett ålder eller för den som vill gå vidare med sin gympaträning.

Crossfit Senior, 60 min

Konditions- och styrkepass anpassat för seniorer. Fokus läggs på teknik och säker träning. Ett kul sätt att introduceras till grunderna i Crossfit och bredda din träning!

X-Intervall Senior, 60 min

Träning för hela kroppen utförd med marknadens mest effektiva redskap. Passet är anpassat för seniorer och resultatet av träning ger ökad styrka, bättre kondition och rörlighet. Glädje, eufori och gemenskap kommer på köpet. Givetvis med peppande musik!

Zumba® Gold, 45 min

För de aktiva äldre eller för de som vill komma igång med sin träning, är nybörjare eller har svårt för koordination. Klassen har lägra intensitet än en Zumba 60minutersklass och lättare kombinationer/rörelser. Denna klass innehåller inga hopp.

Yoga Step Gold, 60 min

Ett pass för hjärta och sinne som inleds med ca 15 minuter step på brädan utan hopp (med skor) för att få upp pulsen och värmen och sen följer flöde av yogapositioner. Denna klass passar alla oavsett ålder, enklare och mer utmanande ställningar varvas men du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar. Inledande step-övningar kan även göras utan bräda, direkt på golvet.

På dessa pass bokar du din plats i receptionen eller via hemsidan här. När du fyllt 65 har du seniorpriser på Formtoppen.

%

KONDITION

%

STYRKA

%

RÖRLIGHET

%

GLÄDJE