SENIORTRÄNING

Att vara aktiv stärker immunförsvaret och vi hoppas att du hittar din träning hos oss.

Gympa 60 min

Ett funktionellt pass där du tränar kondition, koordination, balans, styrka och rörlighet i en harmonisk kombination. Ett pass som passar alla oavsett ålder eller för den som vill gå vidare med sin gympaträning.

Cirkelträning 30/45 min

Perfekt för dig som vill träna styrketräning i grupp i ett medel till högt tempo, anpassat till individuell nivå. Ett träningspass som tränar hela kroppen, både muskulärt och konditionsmässigt. 

Crossfit Senior 60 min

Konditions- och styrkepass anpassat för seniorer. Fokus läggs på teknik och säker träning. Ett kul sätt att introduceras till grunderna i Crossfit och bredda din träning!

X-Intervall 45 min

Träning för hela kroppen utförd med marknadens mest effektiva redskap. Varierande funktionella rörelser under hög intensitet som ger ökad styrka, bättre kondition och rörlighet. Passet är anpassat för både nybörjare och vana motionärer. Glädje, eufori och gemenskap kommer på köpet. Givetvis med peppande musik!

Yoga Step 60 min

Ett pass för hjärta och sinne som inleds med ca 15 minuter step på brädan utan hopp (med skor) för att få upp pulsen och värmen och sen följer flöde av yogapositioner. Denna klass passar alla oavsett ålder, enklare och mer utmanande ställningar varvas men du bestämmer själv intensitet och anpassar klassen efter dig själv och dina förutsättningar. Inledande step-övningar kan även göras utan bräda, direkt på golvet. Kombinationen av step och yoga är vårt eget koncept, och de kompletterar varandra perfekt.

Zumba® 60 min

Dansklass med enkel koreografi till en härlig mix av latinska musikstilar så som salsa, samba och merengue. Effektivt och roligt konditionspass för dig som gillar att röra på höfterna.

På dessa pass bokar du din plats i receptionen eller via app eller hemsidan. När du fyllt 65 har du seniorpriser på Formtoppen.

HÄR TRÄNAR DU SENIORTRÄNING
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN
FORMTOPPEN – SKANÖR

%

KONDITION

%

STYRKA

%

RÖRLIGHET

%

GLÄDJE

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL