VÅRA ANLÄGGNINGAR

HÖLLVIKEN

– DÄR ALLT STARTADE

Den lilla anläggningen har genom åren blivit stor. När vi startade Formtoppen i Höllviken år 2000 var ytan ca 580 m2. Idag förfogar vi över 1800 m2 och gymmet besöks under högsäsong av nästan 1000 tränande per dag. Vi har alltid strävat efter att optimera träningsytorna och därför har vi ofta lite mindre och inte så påkostade omklädningsdelar. I Höllviken finns det två mindre omklädningsrum för herrar och ett större för damerna. Gymmet är också det enda av våra anläggningar som har två våningar.
 
INFO HÖLLVIKEN
Total yta 1800 m²

UTBUD
Gym, konditionsträning, gruppträning, cykling, vibrationsträning, cirkelträning, Crossfit, uterigg, seniorträning, ungdomsträning och föräldraträning

FACILITETER

Dusch, omklädningsrum och bastu

HÄLSA & REHAB
Tre massörer, 
sjukgymnast, kiropraktor, kostrådgivning

SKANÖR

– MYSIGT & KOMPLETT

Vårt gym i Skanör har utvecklats till en välbesökt mötesplats. Gammal som ung, otränad som vältränad har hittat hit. Ett komplett gym med en gruppträningssal samt en Indoorwalking-sal gör att våra träningsformer är varierande.
 
INFO SKANÖR
Total yta 545 m²

UTBUD
Gym, konditionsträning, gruppträning, indoorwalking, ungdomsträning och föräldraträning

Faciliteter: Dusch, omklädningsrum

HÄLSA & REHAB
Sjukgymnast (Näsets läkargrupp)

 

 

VÄSTRA INGELSTAD

– VÅR SENASTE ANLÄGGNING

Med en effektivt utnyttjad träningsyta på 180 m2 i Västra Ingelstad kan vi presentera ett komplett gym anpassat för alla åldrar. För första gången erbjuder vi möjligheten att träna utanför bemannad öppettid via ett smart incheckningssystem. Du som har ett Formtoppenkort erbjuds också att kostnadsfritt boka tennisbanan utanför gymmet. Personer under 15 år kan i sällskap med målsman eller annan myndig person träna under våra obemannande öppettider. För att kunna göra detta krävs det att man besöker receptionen under bemannade öppettider och skriver på en blankett, som möjliggör gemensam träning.
 
INFO V. INGELSTAD
Total yta 360 m²

UTBUD
Gym, konditionsträning, gruppträning och tennis

FACILITETER
Dusch och omklädningsrum