VÅRA ANLÄGGNINGAR

HÖLLVIKEN

– DÄR ALLT STARTADE
Den lilla anläggningen har genom åren blivit stor. När vi startade Formtoppen i Höllviken år 2000 var ytan ca 580 m2. Idag förfogar vi över 1800 m2 och gymmet besöks under högsäsong av nästan 1000 tränande per dag. Vi har alltid strävat efter att optimera träningsytorna och därför har vi ofta lite mindre och inte så påkostade omklädningsrum. I Höllviken finns det två mindre omklädningsrum för herrar och ett större för damerna. Gymmet är också det enda av våra anläggningar som har två våningar.

I vår nyrenoverade lounge kan du koppla av med en kopp kaffe, varm choklad eller kanske en chai latte, före eller efter ditt träningspass.
 
INFO HÖLLVIKEN
Total yta 1800 m²

UTBUD
Gym, konditionsträning, vibrationsträning, cirkelträning, gruppträning, IndoorCycling, CrossfituteriggContainerträning, seniorträningungdomsträning, föräldraträning och virtuell träning

FACILITETER
Dusch, omklädningsrum, bastu, lounge, konferensrum

HÄLSA & REHAB
Två massörer, 
sjukgymnast, kiropraktor, kostrådgivning

SKANÖR

– MYSIGT & KOMPLETT
Vårt gym i Skanör har utvecklats till en välbesökt mötesplats. Gammal som ung, otränad som vältränad har hittat hit. Ett komplett gym med en gruppträningssal samt en IndoorWalking-sal gör att våra träningsformer är varierande.
 
INFO SKANÖR
Total yta 545 m²

UTBUD
Gym, konditionsträning, gruppträning, IndoorWalking, Containerträning, seniorträningungdomsträning, och virtuell träning

FACILITETER
Dusch, omklädningsrum

 

VÄSTRA INGELSTAD

– GYM & PADEL
Med en effektivt utnyttjad träningsyta på 180 m2 i Västra Ingelstad kan vi presentera ett komplett gym anpassat för alla åldrar. För första gången erbjuder vi möjligheten att träna utanför bemannad öppettid via ett smart incheckningssystem. Personer under 15 år kan i sällskap med målsman eller annan myndig person träna under våra obemannade öppettider. För att kunna göra detta krävs det att man besöker receptionen under bemannade öppettider och skriver på en blankett, som möjliggör gemensam träning.

Den 15 maj 2021 invigdes Formtoppen Padel, två högkvalitativa utomhusbanor precis bredvid träningslokalen. Banorna bokas på matchi.se och du behöver inte vara medlem för att spela. Bollar finns att köpa i receptionen samt rack att hyra. 
 
INFO V. INGELSTAD
Total yta 360 m² och två padelbanor

UTBUD
Gym, konditionsträning, Containerträning och padel

FACILITETER
Dusch, skåp, omklädningsrum

 

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL