NOW DANCE!

Bland det roligaste som finns. Eldiga och dynamiska pass med influenser från andra delar i världen. Här hitta du ett pass som passar just dig och din passion.

DANCE! 45 min

Dansklass med enkel koreografi till häftig musik! Olika dansstilar mixas och du lämnar klassen med ett stort leende på läpparna!

TGIF Dance Party

Thank God It’s Friday! Häng med på en riktigt ösig dansklass. Vi backar tiden till då danceaerobicen var ny, cool och häftig. Detta är en svettig dansklass med högt tempo och jazzig koreografi till både gamla och nya hits! TGIF Dance Party får dig att rocka loss!

DanceAerobic, 60 min

För dig som tränat aerobic tidigare och vill ha lite mer koreografi. Perfekt konditionsträning samtidigt som du njuter av olika dansstilar.

 
Zumba®, 60 min

Dansklass med enkel koreografi till en härlig mix av latinska musikstilar så som salsa, samba och merengue. Effektivt och roligt konditionspass för dig som gillar att röra på höfterna.

Zumba® Gold, 45 min

För de aktiva äldre eller för de som vill komma igång med sin träning, är nybörjare eller har svårt för koordination. Klassen har lägra intensitet än en Zumba 60minutersklass och lättare kombinationer/rörelser. Denna klassen innehåller inga hopp.

%

KONDITION

%

STYRKA

%

SVÅRIGHET

%

GLÄDJE