CONTAINERTRÄNING

Containerträning är vårt koncept på effektiv och säker träning för dig som vill träna ute.

Ledarledd utomhusträning för hela kroppen utförd med redskap på underlag avsett för träning. Givetvis med peppande musik!

Träningen vänder sig till alla och resultatet av träning ger ökad styrka, bättre kondition och rörlighet. Glädje, eufori, gemenskap och frisk luft kommer på köpet. Vi klär oss efter väder och inget regn kan hindra oss från att träna!

HÄR TRÄNAR DU CONTAINERTRÄNING
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN
FORMTOPPEN – SKANÖR
FORMTOPPEN – VÄSTRA INGELSTAD

NÄR UTETRÄNING ÄR SOM BÄST

UNDERLAG

Anpassat underlag för säker träning

MUSIK

Musik med bra ljudkvalité

BELYSNING

Belysning för mörka kvällar

RESULTAT

Effektiv och rolig träning för tydliga resultat

REDSKAP

Högkvalitativa redskap i träningsytan

FREKVENS

Alltid ute i alla väder

MÅ BÄTTRE

Träning i lagom mängd, tillsammans med god kost och återhämtning innebär många hälsofrämjande fördelar både fysiskt och mentalt, såsom;

  • minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar
  • stärkt skelett/muskulatur
  • sänkt blodsockernivå

Träningen kan även fungera som en humörhöjare i form av ökat endorfinpåslag och hjälper dig att koppla av/varva ner. Detta är bara några av många anledningar till varför du ska fortsätta träna. Listan kan göras oändligt lång. Kom till oss så hjälper vi dig med din träning!

SÄKRARE TRÄNING

Vi försöker arbeta fram de bästa förutsättningarna för att ge säker träning utomhus, samtidigt vill vi säkerställa att du får högkvalitativ, effektiv träning.

Av den anledningen investerar vi i ett ordentligt underlag, effektiva redskap som enkelt torkas av, välförankrad musikanläggning och slutligen, coacher som inspirerar och stöttar. Sist men inte minst – ute i alla väder – innebär att vi finns där för dig varje gång du tar dig till oss. Vi tycker att det finns en stor tjusning i att förlita oss på naturens alla element.

VÅR AMBITION ÄR ATT ERBJUDA SAMMA HÖGA KVALITATIVA TRÄNING UTE SOM INNE.