Vi reder ut begreppen

VIRTUELL TRÄNING • STREAMING • HEMMATRÄNING • CONTAINERTRÄNING

Under pandemins gång har vi ökat vårt utbud med massor av nya träningsformer. Ibland är det inte helt enkelt att förstå sig på vad allt betyder, därför har vi tagit fram denna guide för att hjälpa våra medlemmar.

Virtuell träning

Virtuell Träning innebär att deltagarna följer ett färdiginspelat pass tillsammans med Les Mills Master Trainers som spelas upp på våra nyinstallerade storbildskärmar, istället för en instruktör som leder passet. Detta innebär att du kan träna gruppträning på ännu fler tillfällen än tidigare!

Se schema här.

Streaming

Livestreamad träning innebär att du som medlem deltar i gruppträning på Zoom. Du väljer själv om du vill träna från vardagsrummet eller där det passar dig. Passen är anpassade för att utföras hemifrån och kräver inga redskap.

Se schema här.

Träna hemifrån

Klicka på play och få tillgång till en del av vår gruppträning hemifrån! Om du har möjlighet, koppla upp videon på din TV för full effekt. Höj volymen och rycks med i dans, rörelse och konditionsträning eller tänd några ljus och varva ner tillsammans med våra yogainstruktörer.

Se filmerna här.

Containerträning

Containerträning är vårt nya koncept på effektiv och säker träning för dig som vill träna ute. Ledarledd utomhusträning för hela kroppen utförd med redskap på underlag avsett för träning. Givetvis med peppande musik!

Se schema här.

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!