Digitala träningskurser för dig som vill träna hemifrån

Vi har tagit fram ett koncept med digitala kurser för träning live via streaming. Onlineträning utöver det vanliga. Under kurserna har du direktkontakt med kursledaren som guidar dig, kan svara på dina frågor och kan se till att du gör rörelserna helt rätt

SENIORKURS ONLINE #1

OM KURSEN

För dig som sitter mycket och har tappat mycket av din rörlighet.

Under 20 tillfällen i 10 veckor guidas du av vår personliga tränare Madeleine May bland rörelser som främjar ökad rörlighet och cirkulation.

START: Tisdag 2/2

TID: Torsdagar kl. 13.00 – 14.00
(lovdagar utgår)

ANTAL TILLFÄLLEN: 20

MAXANTAL: 15 stycken

PRIS: 1000 kr

SENIORKURS ONLINE #2

OM KURSEN

För dig som är rörlig och har full fysisk kapacitet, men känner att du vill öka din styrka och rörlighet ytterligare.

Under 20 tillfällen i 10 veckor guidas du av vår personliga tränare Madeleine May bland rörelser som ökar din muskelstyrka, balans och rörlighet.

START: Torsdag 4/2

TID: Torsdagar kl. 14.15 – 15.15
(lovdagar utgår)

ANTAL TILLFÄLLEN: 20

MAXANTAL: 15 stycken

PRIS: 1000 kr

FUNKTONELL TRÄNING ONLINE

UTAN REDSKAP

OM KURSEN

För dig som verkligen vill träna både styrka och kondition, men inte vill eller kan ta dig till gymmet. Denna kurs innehåller blandade övningar som ökar muskelstyrka, balans och kondition. Upplägget kräver tidigare träningsvana.

Under 10 tillfällen i 10 veckor tränas du av vår personliga tränare Madeleine May som garanterat kommer ge dig resultat.

START: Torsdag 4/2

TID: Torsdagar kl. 18.30 (lovdagar utgår)

ANTAL TILLFÄLLEN: 10

MAXANTAL: 15 stycken

PRIS: 1000 kr

HUR DET FUNGERAR

Vi använder Zoom, ett program finns för både Mac, PC, iPhone, iPad och Android-telefoner.

Det är väldigt lätt att installera (görs nästan automatiskt första gången du kopplar upp dig).

Guide för att komma igång med Zoom Möte

Följ denna instruktion för att lära dig hur du:

  • ansluter till kursen
  • justerar ljud och bild

1. Anslut till kursen

Du ansluter dig till kurstillfället genom att klicka på en länk som kursledaren skickar till dig via mejl. Länken kan se ut ungefär så här: https://us02web.zoom.us/j/381812456 

Innan du kommer in till kurstillfället får du en fråga om du vill använda din webbkamera, välj Join with video. Du får även en fråga om ljudet, välj Join with Computer Audio.

2. Justera ljud och bild

Det viktigaste i början av kurstillfället är att se till att ditt ljud och din webbkamera är på. Detta styrs med två knapparna längst ner till vänster.

I bildexemplet är din mikrofon redan igång (du ska höras i kurstillfället), med den överkryssade kameran visar att din webbkamera är av. Klicka på ikonen för att sätta på kameran; då ska man kunna se dig och det röda sträcket försvinner.

3. Frågor eller funderingar?

Mer information är på väg, har du eller någon du känner några frågor går det bra att skicka ett mejl till madeleinemay@formtoppen.nu

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!