UTETRÄNING

TRÄNA UTOMHUS I SOMMAR!

 

STAND UP PADDLEBOARDING I SKANÖR (SUP)

START 17/6 TILL OCH MED DEN 16/8

Bredda dina vyer ut till havs!

SUP, en redan trendig surfgren som blir allt populärare runt om i världen. Istället för att paddla i en kanot eller kajak står du upp på en större liknande surfbräda och tar dig framåt med hjälp av en drygt två meter lång paddel. Det är jobbigare än vad man tror, då magmusklerna hela tiden måste jobba för du ska hålla balansen och kunna stå upprätt. Mestadels känns det i axlar och lår att SUP faktiskt är fysiskt krävande, samtidigt som utsikten och koncentrationen ofta får en att tänka på annat!

Varje onsdag och fredag är det samling på Formtoppen i Skanör kl 09.00 för gemensam löpning och uppvärmning ner till hamnen i Skanör(vid Badhytten). Därefter hålls en SUP-lektion helt på din egen nivå. Alla kan vara med!
(…Och du, föredrar du att cykla ner till havet så ta med dig din cykel). Allt samman beräknas ta ca 1.5h.
Är du medlem hos oss kostar det 150kr per gång. Är du inte medlem kostar det 400kr per gång. Betalning sker innan passet i receptionen. Bokas via hemsidan.

STRANDPASS I SKANÖR

START 2/7 TILL OCH MED 1/8.

Precis som tidigare år kommer vi hålla i strandpass vid hamnen i Skanör under juli månad. Passen kommer hållas i sanden strax under ”Badhytten” med start 2/7 till och med 1/8. Starten skjuts upp vid dåligt väder och likaså kan slutdatumet kan bli förlängt vid förhoppningsvis fortsatt fint väder. Håll koll på våra ledarbyten på hemsidan för eventuella inställda pass vid sämre väder. https://www.formtoppen.nu/ledarbyten/

– Tisdagar HIT 45 min 11.00-11.45

– Torsdagar BodyBalance 10.00-11.00

Strandpassen är gratis för alla medlemmar med träningskort! Om du inte är medlem kostar passen 100kr per gång och summan betalas på plats med Swish. Ingen förbokning krävs- drop in!

TENNIS I VÄSTRA INGELSTAD

START 22/5 TILL OCH MED 31/8.

Du har väl inte missat vår tennisbana i Västra Ingelstad? För att nyttja banan kostnadsfritt på obemannade tider krävs att minst en spelare har ett Formtoppen- eller Crossfitkort samt medlemsavgift. Har du endast styrketräningskort kostar det 100kr per timme och banan kan endast bokas under bemannade tider. Banan bokas på hemsidan i vårt bokningssystem eller via receptionen på plats eller på telefon. Är du inte medlem och inte har något träningskort betalar du engångsavgift per timme för att nyttja banan. Banan har grusunderlag.

UTEYOGA I VÄSTRA INGELSTAD

Få härlig start på söndagen! Boosta med ett yogapass under bar himmel i sommarvärmen utanför vår anläggning i Västra Ingelstad. Passet hålls varje Söndag kl 09.50-10.50. Vid dåligt väder yogar ni inomhus i gymnasiksalen. 

Passet ingår för dig med träningskort hos oss och bokas på hemsidan eller via receptionen. Är du inte medlem betalas en engångsavgift på 150kr vuxen, 110kr ungdom.

UTERIGG I HÖLLVIKEN

Kör din styrketräning i vår uterigg och ta ett varv eller två i vår löpbana, samtidigt som du får njuta av den friska luften och solens strålar. Dörrarna är öppna ut vid fint och torrt väder. Alla med träningskort hos oss har tillgång till riggen. Är du inte medlem kostar det 150kr per gång för vuxen och 110kr för ungdom, du får då även tillgång till hela gymmet samt konditionsavdelning.

TUFFAST HINDERBANA I VÄSTRA INGELSTAD

Ett intensivt men roligt pass där teknik och race blir till ett i en hinderbana. Redskapen varierar med allt från rep, ringar, kettlebells med mera! Under 45 minuter tränar du hela kroppen med fokus kring att stärka de olika moment som en hinderbana har att erbjuda. Upplägget varierar från gång till gång, så ta med dig handskar, långbyxor samt skor för både inom- och utomhusträning. Samling på Formtoppen i Västra Ingelstad söndagar kl 11.15.
Passet ingår för dig med träningskort hos oss och bokas på hemsidan eller via receptionen. Är du inte medlem betalas en engångsavgift på 150kr vuxen, 110kr ungdom.