SOMMARENS KURSER

CROSSFIT KIDS • SOMMARLOVSPADEL • NYBÖRJARKURSER

CROSSFIT KIDS

5 dagars kurs i Crossfit för barn!

Barnen introduceras till Crossfits värld och får känna på funktionella röresler i skalad version. Detta varvas såklart med både hopp, spring och lek!

Oavsett om barnet aldrig testat Crossfit tidigare eller har gått på en av våra tidigare terminer eller läger finns det alltid något nytt att lära och bli bättre på. Våra coacher Gry och Lisa är med för att visa, peppa och anpassa alla övningar och rörelser till barnets förmåga.

SOMMARLOVSPADEL

Padelkurs för dig mellan 10-14 år!

Du som är mellan 10-14år kommer, med start den 28/6, kunna gå på sommarlovspadel. I fem veckor spelar du padel, utvecklar ditt spel och har jätteroligt!

NYBÖRJARKURS I PADEL

5 veckor kurs i padel!

Padelkurs för nybörjare (ålder från 16år och äldre). Kursen vänder sig till nybörjare som vill lära sig grunderna i padel. Spelarna kommer delas in i olika grupper beroende på tidigare kunskaper i padel.

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!