OMBYGGNAD RIVSTARTAR

Precis innan Coronapandemin slog till fick vi enligt plan vårt nya ventilationsaggregat i Höllviken levererat. Ett aggregat som beställdes långt innan årsskiftet, som skulle ersätta de två befintliga aggregaten, och avsevärt förbättra luften och samtidigt kyla hela huset. Trettio grader inomhus en varm sommardag skulle endast vara ett minne. 

Aggregatet har vi inte kunnat avbeställa, men själva arbetet med att installera ventilationen har vi varit tvungna att avbryta pga kostnadsskäl. Nu har VEAB, vår ventilationssamarbetspartner sedan tjugo år, erbjudit sig att installera aggregatet och sedan ta betalt för jobbet i efterhand när vi har råd! Ett erbjudande vi absolut inte kan tacka nej till i dessa tider. Dock blir framförhållningen otroligt kort och installationen kommer påverka verksamheten under två veckor. 

Redan på måndag 25/5 påbörjas arbetet och vi kommer från denna dag vara tvungna att stänga av konditionsdelen ut mot väg 100. Vi hoppas att ni medlemmar har överseende med den korta framförhållningen och vad det innebär för er träning under dessa veckor. Vi ser istället fram emot en anläggning som under varma dagar alltid har 20 grader inomhus.