OMBYGGNAD RIVSTARTAR

Uppdatering v.22

Övergången från den gamla ventilationen till den nya kommer inte bli lika smidig som beräknad. Det innebär bland annat att cykelsalen och lilla salen kommer vara utan ventilation 2/6 tom 7/6. Att köra klasser utan ventilation är normalt inte bra och under rådande omständigheter med Covid-19 är det en omöjlighet. Därför tvingas vi att ställa in klasserna i lilla salen och cykelsalen under dessa dagar. Även gymmets andra del samt boxen kommer att vara utan ventilation under dessa dagar, men kommer fortfarande hållas öppen med möjligheten till tvärdrag mellan dörrar och fönster.
 
Vi är verkligen ledsna för detta och hoppas på att ni medlemmar har förståelse för beslutet och situationen.

Uppdatering v.20

Precis innan Coronapandemin slog till fick vi enligt plan vårt nya ventilationsaggregat i Höllviken levererat. Ett aggregat som beställdes långt innan årsskiftet, som skulle ersätta de två befintliga aggregaten, och avsevärt förbättra luften och samtidigt kyla hela huset. Trettio grader inomhus en varm sommardag skulle endast vara ett minne. 

Aggregatet har vi inte kunnat avbeställa, men själva arbetet med att installera ventilationen har vi varit tvungna att avbryta pga kostnadsskäl. Nu har VEAB, vår ventilationssamarbetspartner sedan tjugo år, erbjudit sig att installera aggregatet och sedan ta betalt för jobbet i efterhand när vi har råd! Ett erbjudande vi absolut inte kan tacka nej till i dessa tider. Dock blir framförhållningen otroligt kort och installationen kommer påverka verksamheten under två veckor. 

Redan på måndag 25/5 påbörjas arbetet och vi kommer från denna dag vara tvungna att stänga av konditionsdelen ut mot väg 100. Vi hoppas att ni medlemmar har överseende med den korta framförhållningen och vad det innebär för er träning under dessa veckor. Vi ser istället fram emot en anläggning som under varma dagar alltid har 20 grader inomhus.