Gymnyheter

Alla tre anläggningar har fått komplettrande nyheter på maskinsidan och omdisponering av gymytorna. Detta tillsammans med att vi numera har kyla på ventilationen gör att det inte längre finns någon anledning till att tveka på att sommarträna i gymmen!

8-station i Höllviken

Under tisdagen 26 april monterades gamla 4-stationen ner för att ge plats åt den nya 8-stationen från LifeFitness. Stationen består av två sittande roddar, två latsdrag, fyra hissar och ett chinsräcke. Stationen tillåter upp till åtta motionärer samtidigt och bidrar därför till mindre kö och bättre träningsmöjligheter.

RESULTAT
2x latsdrag
2x sittande roddar
4x kabelhissar
1x chinsräcke
10x nya handtag

KOMMER MAJ MÅNAD
1x Hammer Strength Plade-Loaded Glute Drive
1x Hammer Strength Plate-Loaded Belt Squat
1x Hammer Strength Smith Machine

KOMMER AUGUSTI MÅNAD
1x Hammer Strength Kneeling Leg Curl
1x Hammer Strength Iso-Lateral Leg Extension

Större yta i Skanör

Nu är den nya träningsytan i Skanör färdigställd! Ytan består av en rigg för styrkelyft, Crossfit, tyngdlyftning eller allt annat man kan önska. En ordentlig ställning för skivstång, fler viktskivor, rum för stretching och lite maskiner har även satt sig på plats.

RESULTAT
Större gymyta
Fler viktskivor
Ordentligt skivstångställ
Nytt kettlebellställ
Nya kettlebells
Bättre golv

KOMMER MAJ MÅNAD
1x Hammer Strength Plade-Loaded Glute Drive

Benrum i Västra Ingelstad

På vår anläggning i Västra Ingelstad har vi nu öppnat upp en igång till vad som ska bli vårt nya benrum. Hit kommer benmaskiner att flyttas och lämna rum för nya maskiner i öppna gymdelen.

KOMMANDE RESULTAT
Större gymyta / komplett benrum
1x Booty Builder
1x Hammer Strength Smith Machine

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!