FORTGJORT

FortGjort Box Mix, 25 min

Ett enkelt men svettigt konditionspass med enkla boxningskombinationer. Fokus på framförallt överkroppen. Ingen utrustnings behövs, då du arbetar med din kropp som redskap.

StepStyrka FortGjort, 25 min

Intervallträning med med enkla och roliga steg på stepbräda, som varvas med styrkeövningar för ben och säte.

FortGjort Multiträning, 25 min

FortGjort multiträning är ett pass där du tränar styrka, kondition och uthållighet i korta intervaller. Du anpassar själv redskap och vikter efter dig och din dagsform.

FortGjort Mage/Rygg, 25 min

En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Fortgjort Mage/Rygg stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen. Du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – 25 minuters effektiv och skonsam träning för dina hållningsmuskler.

HÄR TRÄNAR DU FORTGJORT
FORMTOPPEN – HÖLLVIKEN
FORMTOPPEN – SKANÖR

FortGjort Dansa Zamba, 25 min

Ett roligt och enkelt danspass med härliga latinamerikanska rytmer.

FortGjort Yoga Avspäning, 25 min

Ett Yogapass med influenser från Yin Yogan. Den perfekta klassen för dig som vill komma ner i varv. Klassen fokuserar främst på muskulär och mental avspänning och utförs därför liggandes och sittandes.

FortGjort Yoga Flöde

I Yoga Flöde har du 2 härliga serier av enkla övningar och positioner. Övningarna och positionerna är inspirerade av olika former av Yoga och skapar en skön energi i kroppen och höjer pulsen. Det här är för dig som vill ha en välgörande & pulshöjande Yoga. Alla som vill Yoga, kan Yoga!

%

KONDITION

%

STYRKA

%

SVÅRIGHET

%

GLÄDJE