FORMTOPPENDAGEN

Lördag den 25 maj välkomnar Formtoppen dig till årets medlemsdag. Gästprofiler, föreläsningar, träningspass, specialerbjudande och mycket mer finns att vänta! 

PLATS: FORMTOPPEN, HÖLLVIKEN

TID: 08.30-14.00 (Öppet 07.00-17.00)

ÅRETS PRESENTATÖRER:

OSCAR JÖBACK

– EXPRESS YOURSELF, BOOTY&CORE, DYNAMIC MOVEMENT

Har jobbat med träning i 25 år. Utnämnd till årets instruktör i både Storbritannien och Sverige! Skrivit sex böcker i ämnet träning. Idag jobbar han som personlig tränare och kognitiv samtalsterapeut samt håller föreläsningar och klasser på olika event och konvent.

Klasserna:

DYNAMIC MOVEMENT 60 min:

Rörelse är kul och vi har alla varit där enda från barnsben. Vi krälade runt på marken och klättrade högt upp på trädkronorna. Vi ska ta oss tillbaka till när kropp och knopp är ett, genom att använda kroppsvikten i alla dess olika positioner och skapa aktiv rörlighet och kreativitet. Det bästa med denna klass är att alla kan och det får se ut precis som du vill att det ska se ut.

TID: 08.30- 09.25

BOOTY&CORE:

Namnet talar för sig självt! 30 min rump-och lårträning följt av 30 min mag-och ryggträning.

I denna klass tränar vi på att öka styrkan för att underlätta vardagen. En rejäl genomkörare av stora muskler utifrån enkla grundövningar.

TID: 09.30-10.25

EXPRESS YOURSELF:

Koreograferad dansklass med många olika roliga musikstilar, indiskt, latinskt, rock n´roll, jive, jazz osv osv. En klass där du får EXPRESS YOURSELF till 100%

TID: 11.00-11.55

PLATS: Stora Salen

RICKARD DAHAN

– HÅLLBAR TRÄNING

Leg Sjukgymnast med specialistkompetens inom idrottsmedicin. Aktiv karriär som fotbollsspelare i bl a Malmö FF och Landskrona BOIS. Sjukgymnast för handbollslandslaget herrar under Bengan Boys perioden 1997-2002. Medicinskt ansvarig i Malmö FF 2000-2016. Sjukgymnast i fotbollslandslaget herrar 2010-2016. I pressen ofta benämnd som ”Zlatans sjukgymnast”.

 

Föreläsningen:

”Hur tränar jag på bästa sätt”

Rickard kommer att dela med sig av sin mångåriga erfarenhet och kunskap, bland annat kring hur ogynnsamma eller förändrade belastningsmönster, som till exempel efter en ”enkel” fotledsstukning, kan leda till överbesltninmgsproblematik hos idrottare och motionärer. Kanske får vi även ta del av anekdoter från hans tid med fotbollslandslaget…

TID: 11.00-12.00

PLATS: Lilla Salen

JONAS OLSSON

– TEAM WOD

Jonas driver Crossfit Sydkusten och är mannen bakom Crossfit Näsets nuvarande programmering. Han är ingen dussin atlet utan han har landslagsmeriter och VM-deltagande i Functional Fitness på meritlistan. På Formtoppendagen har du chansen att träna för denna extremt ödmjuka och kunniga coach.

WOD:

På välkänt Crossfit maner släpper vi inte innehållet i woden förrän precis innan! MEN vi kan garantera att det blir en Team WOD och att den är både utmanade och rolig!

TID: 09.00-10.00 + 10.00-11.00

PLATS: Boxen

SPECIALPASS

PÅ SPÅRET SPINNING

Lars och Peter är två av våra populära spinningledare som inte behöver någon närmare presentation! På begäran kör de tillsammans ett spinningpass uppbyggt efter tv programmet ”På spåret”.

Klassen:

Vart är vi på väg?

Frasen är välkänd och i en spinningsal blir kombinationen av ansträngning för kropp och hjärna extra roligt! Följ med på denna resa med dessa trevliga herrar och upplev hur På spåret borde göras!

TID: 09.00-10.30

PLATS: Spinningsalen

LES MILLS MEDLEY

Under vårt Les Mills Medley kommer det blandas hej vilt mellan olika program och releaser på ett vis som ni aldrig varit med om tidigare på Formtoppen. Som ett riktigt Medley, helt enkelt! 

Våra duktiga Les Mills instruktörer Anneli, Angelika N och Johanna V har plockat fram godbitarna från BodyAttack, BodyCombat, GRIT och CXWorx för att maximera träningsglädjen och mjölksyran i både armar och ben!

TID: 12.00-13.00

PLATS: Stora Salen

BÄNKPRESSTÄVLING

SOMMARPRESSEN

Avslutningsvis vill vi flagga för att Sommarpressen kommer att traditionsenligt avgöras under dagen. 

Anmäl dig och var med att tävla om vem som är starkas i bänkpress på Formtoppen!

INVÄGNING: 12.00-12.30
START: 13.00
PLATS:
BOXEN

Bokningen öppnar den 25 april via telefon eller på plats i receptionen.

På hemsidan gäller en vecka innan. Varmt välkomna!