FÖRETAG, SKOLOR & FÖRENINGAR

Har du råd att inte satsa på din personals friskvård?

Träning förbättrar inte bara personalens fysik utan påverkar även psyket på ett positivt sätt. Hjälp dina anställda att må bättre och ert företag att nå bättre resultat! Vi erbjuder lösningar som passar just ditt företag.

Vi samarbetar för tillfället med många företag, föreningar och skolor i kommunen och hjälper gärna till med önskat träningsupplägg.


Här är några exempel på

vad vi kan hjälpa er med!

Formtoppen kan erbjuda:

 • Träningspass och aktiviteter 
 • Företagsfriskvård
 • Föreläsningar
 • Personlig Träning
 • Kroppsmätning med InBody770
 • Events
 • Kompletterande fysträning till idrottsföreningar

Vill du utveckla hälso- och friskvårdsarbetet på ditt företag? Vill du sätta energin i rörelse?

Boka ett möte med Per så berättar han mer vad Formtoppen kan hjälpa till med.

Är du intresserad av träningspass på din skola eller med din förening?

Kontakta Per för roliga förslag.

PER CHRISTIANSSON 
FÖRSÄLJNINGSANSVARIG
per@formtoppen.nu

 

Tillsammans skapar vi förståelse för att HÄLSA är ett begrepp som rör såväl mentala, sociala och fysiska aspekter.

Vi brinner för rörelseglädje och för en kropp som fungerar och rör sig på det sätt som den är skapad för. Med fokus på det som ger energi och på det som ger såväl individ som organisation en god hälsa.

Här kommer 7 kraftfulla anledningar till varför du som arbetsgivare ska prioritera fysisk aktivitet och rörelse för dina anställda.

 1. Individer som är fysiskt aktiva kan bemästra stressande situationer bättre och får också mindre stresspåslag i kroppen.
 2. Dina medarbetare blir bättre och snabbare på att lära sig saker. En stor svensk studie fann tydliga samband mellan individers inlärningsförmåga och aerob kapacitet (kondition).
 3. Dina medarbetare får behålla sin kunskap lättare då deras minne förbättras. Forskningen har visat att nybildning av viktiga celler i hjärnans minnescentrum (Hippocampus) stimuleras av träning.
 4. Fysisk aktivitetsnivå och ökad självkänsla hör ihop! Vem vill inte ha en medarbetare som tror på sig själv?
 5. Individer som är regelbundet fysiskt aktiva minskar risken för att drabbas av depressioner, ångestsyndrom samt till viss del stressrelaterad psykisk ohälsa.
 6. Dina medarbetare kommer sova bättre! Vem vill inte möta en utvilad kollega på morgonen?
 7. Vill du bli attraktiv som arbetsgivare? En av de främsta anledningarna till varför man väljer sin arbetsplats som nyexaminerad visade sig nyligen vara ”Balans i livet och möjlighet att kunna träna på lunchen”.

Kort och gott, En välmående medarbetare som är regelbundet fysisk aktiv, inte bara mår bättre utan orkar göra sitt bästa på jobbet varje dag. Ni kan själva räkna ut vad det innebär för företaget i slutändan.

Källa:
All information från punk 1-6 i texten ovan är hämtad från FYSS*

(*FYSS är en evidensbaserad handbok som beskriver hur fysisk aktivitet kan användas för att förebygga och behandla en mängd olika sjukdomstillstånd.)

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!

 

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL