Padelbanor i Västra Ingelstad

Tillsammans med Vellinge Kommun bygger vi nu två padelbanor utanför gymmet i Västra Ingelstad. Banorna är färdiga strax efter årskiftet och vi hoppas på en tidig vår, så att vi snabbt kan ta dem i drift!

Banorna är öppna för alla – med ett Formtoppenkort får du rabatt på bokningsavgiften.

Samtidigt som banorna byggs anlägger vi även en belyst konstgräsyta på 150m2, som vi kommer använda till utepass. Perfekt nu till vintern!

Containerträning

Containerträning är vårt nya koncept på effektiv och säker träning för Dig som vill träna ute.

Rolig, ledar ledd utomhusträning för hela kroppen utförd med redskap på underlag avsett för träning. Givetvis till peppande musik!Träningen vänder sig till alla och resultatet av träningen ger ökad styrka, bättre kondition och rörlighet. Glädje, eufori, gemenskap och frisk luft kommer på köpet. Vi klär oss efter väder och inget regn kan hindra oss från att träna!

Digitala kurser

Vi har tagit fram ett koncept med digitala kurser för träning live via streaming. Onlineträning utöver det vanliga. Under kurserna har du direktkontakt med kursledaren som guidar dig, kan svara på dina frågor och kan se till att du gör rörelserna helt rätt.

UTBUD

  • Seniorkurs Rörlighet
  • Seniorkurs Styrka
  • Funktonell Träning utan redskap

Virtuell Träning

I slutet av november/början av december kickar vi igång LES MILLS virtuella gruppträning, som blir ett komplement till vårt övriga utbud.

I filmerna instruerar Les Mills Mastertrainers och ger dig som medlem utökade träningsmöjligheter på fler tider i både Höllviken och Skanör. Välkommen till en ny träningsupplevelse hos oss!