2091.72


KILOMETER TOTALT


Senaste veckan: 12.93

ETT VARV RUNT JORDEN.

Varje meter som ni medlemmar registrerar i appen sammanställs här. Första delmålet är ett varv runt jorden, vilket motsvarar ungefär 4000 mil. I stapeln nedan kan man se hur långt vi har kommit och hur långt vi har kvar. Nu rör vi på oss!

  • 5,01% 5,01%

Gå, cykla eller spring till träningen

Med vår app kan du checka in på plats och undvika köer, samt boka pass. Du kan till och med hjälpa till med att minska användadet av fossila bränslen och lätta på belastningen av parkeringarna runt våra gym!

Starta din distansincheckning när du börjar din fossila resa till gymmet och vi kommer se hur långt du har rört dig för att ta dig till oss.

En bättre framtid

Vill du, är du med i Formtoppens vision att vi tillsammans kan, ganska snart, ha tilltryggalagt flera varv runt jorden på detta sätt! Tänk, vilken härlig uppvärmning av din kropp samtidigt som vi minskar den globala uppvärmningen!

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!