BOKNING AV STYRKETRÄNING

På grund av den nya pandemilagen har vi tyvärr fått införa bokning av styrketräningen. Detta för att med säkerhet kunna veta exakt hur många som finns vid ett specifikt tillfälle i gymmet. Vi hoppas att ni medlemmar har överseende och förståelse att vi gör detta för att vi måste följa lagen och förhoppningsvis är bokningen av styrketräningen bara under en kort tid. 

Boka dig på styrketräningen

  • För dig som redan har en verifierad e-postadress och bokar dig på gruppträningen är bokningen inget nytt.
  • Har du ingen verifierad e-postadress så har vi med automatik lagt in ditt personnummer (12 siffor) som ditt användarnamn och dina fyra sista som ditt lösenord. Följ instruktionerna nedan så kommer du enkelt kunna boka dig på vår hemsida eller app!
  • Väl inloggad, ändra gärna ditt lösenord till en säkrare variant.

Redan koll på hur du bokar dig? Gör det här:

Steg 1: Hitta bokningen

Du är redan inne på vår hemsida eller app. Läs igenom instruktionen nedan och när du känner att du förstår hur du ska göra; trycker du på knappen ’Bokning’ (finns på hemsidan på höger sida i menyn och i appen är det tredje knappen från vänster längst ner). Väl inne på bokningen, följ instruktionen noga i varje steg så kommer du snart kunna boka din styketräning.

Vill du ladda ner vår app ’Formtoppen’. Appen finns för iPhone och Android. 

Steg 2: Logga in 

Väl inne på bokningssidan gör du följande:

A. På datorn:
Tryck på logga in längst upp i vänster hörn. Ditt användarnamn är hela ditt personnummer (12 siffror) och ditt lösenord är dina fyra sista.

På mobilen:
Tryck på meny-knappen i vänster hörn (se bild nedan) och tryck logga in. Ditt användarnamn är hela ditt personnummer (12 siffror) och ditt lösenord är dina fyra sista.

B. Tryck på ’personuppgfiter’, lägg in dessa och tryck på ’verifiera epost’. Du får ett mejl skickat till dig (som oftast hamnar i skräpposten) 

C. Gå in på din mejl och du har fått en länk där du ska klicka för att bekräfta din mejl. När du väl har gjort det klickar du ’Tillbaka till bokningssidan’ och du är redo för att boka dig. Gå till steg 3!

Steg 3: Välj datum och anläggning

För att välja datum trycker du på ’visa datum’ och vilken dag du önskar träna. Man kan boka sig upp till en vecka i förväg.

För att välja anläggning trycker du ’visa plats’ och vilken anläggning du önskar träna.
Till exempel: ’Höllviken Gym/Kondition/Boxen’

Steg 4: Boka en tid

När du hittat en tid du vill träna trycker du på ’boka’-knappen till höger. Du får frågan om du är säker på din bokning och då trycker du ’boka’ igen. Tiden du bokat blir grön och du är färdig!

Vill du avboka din tid gör du det genom att trycka på den röda knappen ’avboka’. Glöm inte att läsa våra bokningsregler här.

Steg 5: Byt lösenord

För att lägga in ett eget lösenord gör du det under ’personuppgifter’. Snabbt, enkelt och säkert!

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!