ÄNTLIGEN!

Äntligen kan vi återgå till normal drift, alla restriktioner försvinner!

Detta innebär bland annat att bokningen av styrketräningen försvinner. Det blir åter fler deltagare på gruppträningspassen och därmed färre reserver. Vi tror även att ni kommer träffa ännu gladare personal! 

För dig som av olika anledningar vill ha begränsat med deltagare på gruppträningen kommer alla virtuella pass även i fortsättningen vara med lägre deltagarantal. Givetvis fortsätter vi med att redovisa antal incheckade i gymmen så att man även här kan hitta tider med lägre beläggning.


Pandemin har lärt oss mycket och kanske den viktigaste lärdomen är att vi även i fortsättningen aldrig tränar med förkylningssymtom.

Nyheter!

Under våren/sommaren kommer vi genomföra stora förändringar i våra gym och vi längtar enormt efter att få genomföra planerna! Tanken har varit att allt skulle vara klart till vårtermins starten men även här har pandemin ställt till det. MEN nu kan vi presentera allt!

Västra Ingelstad

Större gymyta! Ny benpress, smithmaskin, bootybuilder, trappmaskin och lite annat!!

Skanör

Större gymyta! Fler skivstångs platser, förbättrad rigg, nytt ”riktigt” gymgolv i en större

frivikts del, längre hantel del, trappmaskin och lite till!

Höllviken

Utbyte av vissa maskiner, omstrukturering av gymyta, fler hissar, några nya maskiner, trappmaskin och lite till!

 

Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL

BLI MEDLEM

Oavsett om du vill öka din styrka, bli rörligare, cykla ett lopp eller bara må bättre har vi träningen för dig. 2012 blev vi Årets Gym i Sverige och nu är vi ännu bättre med tre anläggningar och alltid något nytt på gång!