87

Många har genom åren frågat om man inte kan få köpa liknade kläder som vår personal bär. Därför har vi tagit fram ett eget varumärke till vår personals nya kläder.
Med detta varumärke som grund kan vi för er medlemmar nu presenterar den första delen av Formtoppens officiella egna kollektion! Först ut är en hoodie med attityd. Den säljs i två färger, svart och olivgrönt: i begränsad upplaga. Materialet består av ekologisk bomull.
Loggan till varumärket andas historia.
Formtoppen, som är Vellinge kommuns största förening, har idag det juridiska namnet Formtoppen atlet klubb. När vi år 2000 startad Formtoppen var det juridiska namnet Höllvikens atlet club, en förening som 1987 startades av ett gäng unga killar.
Valet att år 2000 officiellt använda namnet Formtoppen gjordes av anledningen att tilltala så många som möjligt. När vi numera finns i hela kommunen var det också logiskt att senare ta bort Höllviken från det juridiska namnet.
Som en hyllning till när föreningen startades 1987, så kan man se 87 i loggan. Tittar man noga kan man även se initialerna för Formtoppen.
Kläderna finns till försäljning på vår anläggning i Höllviken.
Välkomna till FORMTOPPEN, Ditt lokala gym där alla är välkomna!

GYM  GRUPPTRÄNING  UTETRÄNING  CROSSFIT  PADEL