VÅRA 3 ANLÄGGNINGAR

– där allt började!

Den lilla anläggningen har genom åren blivit stor. När vi startade Formtoppen i Höllviken år 2000 var ytan ca 580 m2. Idag förfogar vi över 1800 m2 och gymmet besöks under högsäsong av nästan 1000 tränande per dag. Vi har alltid strävat efter att optimera träningsytorna och därför har vi ofta lite mindre och inte så påkostade omklädningsdelar. I Höllviken finns det två mindre omklädningsrum för herrar och ett större för damerna. Gymmet är också det enda av våra anläggningar som har två våningar.
 
INFO HÖLLVIKEN
Total yta 1800 m2
Utbud: Gym, konditionsträning, gruppträning, spinning, vibrationsträning, cirkelträning, Crossfit, Ungdomsträning
Faciliteter: Dusch, omklädningsrum, bastu, solarium
Shopar: Nike, kosttillskott
Övrigt: Två massörer; Magnus och Charlotte, sjukgymnast, kiropraktor, kostrådgivning
 
 
 

– det mindre men kompletta gymmet!

Från systembolag till annan hälsokälla. November 2010 slog vi upp portarna till gymmet i Skanör. I början kändes det verkligen som om vi hade etablerat oss vid ”dödens torg” men efter en något trög start är idag anläggning välbesökt och populär. Trots att medelåldern på befolkningen i Skanör/Falsterbo faktiskt är högre än i till exempel Höllviken lockas många unga att träna här. Vår vision är att fortsätta locka alla åldrar men dagtid få fler seniorer att hitta till gymmet.
 
INFO SKANÖR
Total yta 545 m2
Utbud: Gym, konditionsträning, gruppträning, indoorwalking, Ungdomsträning
Faciliteter: Dusch, omklädningsrum, Nikehörna, kosttillskottshörna
Övrigt: Massör, sjukgymnast (Näsets läkargrupp)
 
 

– vår senaste anläggning!

Med en effektivt utnyttjad träningsyta på 180 m2 i Västra Ingelstad kan vi presentera ett komplett gym anpassat för alla åldrar. För första gången erbjuder vi möjligheten att träna utanför bemannad öppettid via ett smart incheckningssystem. Du som har ett Formtoppenkort erbjuds också att kostnadsfritt boka tennisbanan utanför gymmet. Personer under 15 år kan i sällskap med målsman eller annan myndig person träna under våra obemannande öppettider. För att kunna göra detta krävs det att man besöker receptionen under bemannade öppettider och skriver på en blankett, som möjliggör gemensam träning.
 
INFO V. INGELSTAD
Total yta 360 m2
Utbud: Gym, konditionsträning, gruppträning , tennis
Faciliteter: Dusch, omklädningsrum