Formtoppen Yoga

logo_yoga2

Yoga ger ökad kroppsmedvetenhet, styrka, rörlighet och närvaro i nuet

Formtoppens yoga har sin grund i fysisk dynamisk yoga med fokus på att skapa balans i kroppen. Vi arbetar med andningen i fokus vilket utvecklar förmågan att lyssna inåt till kropp och sinne samtidigt som vi tränar rörlighet, styrka och balans. I Formtoppens yoga blandar vi gammal tradition med moderna västerländska träningsprinciper. Med kunskap hämtat från yogans rika tradition i kombination med nutida forskning, ger vi dig en plattform där du kan utforska hur yogan får dig att må bättre här och nu.
 
På schemat har vi yogaklasser i V. Ingelstad, Höllviken och Skanör, både ute och inne. Boka dig på Yoga HÄR eller kontakta receptionen; 040-454842. Bokning och avgifter som Formtoppens ordinarie klassverksamhet.
 
 
KURSSCHEMA HÖSTEN 2017
Under höstterminen kommer vi att erbjuda workshops med olika teman och fördjupningar. Här får du möjligheten att komma lite längre med din yoga. Vi träffas i en mindre grupp och med en personligare uppföljning än i de öppna klasserna. Mer information kommer upp här på hemsidan under höstterminen.
 
Vid frågor och för mer info om vår yoga kontakta gärna kursansvarig Karolina Kristiansson på karolina@formtoppen.nu