Formtoppen Pilates

Vill du få en stark mage och rygg, bättre hållning och skapa balans i både träning och livsstil?
 
Med Pilatesträningen arbetar du aktivt igenom kroppen på ett harmoniskt sätt och skapar styrka och rörlighet i mage och rygg.
 
Pilates är mer än bara en träningsform; den förebygger och hjälper även många livsstilsrelaterade problem såsom försvagad muskulatur pga. inaktivitet eller ryggont orsakat av stillasittande arbete som exempel. Det fungerar även som ett komplement och en balans till andra träningsformer.
 
Med Formtoppens pilatesträning får du inte bara en optimal träning för bålen utan även en upplevelse där du lär dig kontrollera din muskulatur samt fokusera på dig själv och din andning. Det lugnare tempot i träningen ger dig en motpol till allt annat som går snabbt i livet.
 
Vi erbjuder pilatesträningen på två olika nivåer;
 
Pilates
Detta är klassen för dig som är ny för pilatesträningen och den är öppen för alla.
Under denna klass på grundnivå får du lära dig om pilateslärans grunder både teoretiskt och praktiskt. Lektionerna varvas mellan kortare teoretiska genomgångar och praktiserande av pilatesträningen. Övningarna byggs successivt upp och du lär dig anpassa pilatesträningen efter just dina förutsättningar. Nybörjare välkomna.
 
Varje lektion varar ca 50 min.
 

Pilates Level 2
Denna klass är för dig som utövat pilates tidigare; på grundnivå eller i kursform och som är bekant med grundtekniken samt de grundläggande pilates-principerna.
 
Svårighetsgraden varierar mellan olika klasser och klasserna kan skifta mer eller mindre från gång till gång. Klassen kan vara utmanande med du lär dig att anpassa övningarna efter dina behov då en av grundprinciperna inom pilatesträningen är att anpassa och modifiera övningarna.
 
Varje lektion varar ca 50 min.
 
 
Tider:
Torsdagar
20.10 Pilates Level 2 Höllviken (obs! startar först 3 september 2018)
 
Lördagar
10.10 Pilates Höllviken
 
Boka dig på här HÄR eller kontakta receptionen; 040-454842.