Formtoppen Pilates

logo_pilates

Vill du få en stark mage och rygg, snyggare hållning och skapa balans i både träning och livsstil?

hemsida_pilatesMed Pilatesträningen arbetar du aktivt igenom kroppen på ett harmoniskt sätt och skapar styrka och rörlighet i mage och rygg. Pilates är mer än bara en träningsform; den förebygger och hjälper även många livsstilsrelaterade problem såsom försvagad muskulatur pga. inaktivitet eller ryggont orsakat av stillasittande arbete som exempel. Det fungerar även som ett komplement och en balans till andra träningsformer. Med Formtoppens pilatesträning får du inte bara en optimal träning för bålen utan även en upplevelse där du lär dig kontrollera din muskulatur samt fokusera på dig själv och din andning. Det lugnare tempot i träningen ger dig en motpol till allt annat som går snabbt i livet. 
 

Pilates hösten 2017

Pilatesträningen är uppbyggd i två nivåer. På grundnivån byggs pilateslärans teori och praktik på matta successivt upp. Grundnivån erbjuder vi nu i en öppen klass per vecka. På träningsnivån läggs fokus på att praktisera kunskaperna på nya nivåer. En röd tråd som löper genom samtliga kurser är att deltagaren lär sig att anpassa träningen efter just sina behov och förutsättningar, vilket gör att pilatesträningen passar alla målgrupper. Träningsgrupperna erbjuds i kursform i sluten grupp. Läs mer om de olika stegen/kurserna HÄR
 
 
PILATES PÅ MATTA GRUNDNIVÅ – ÖPPEN KLASS
Onsdagar kl. 18.00 Lärare: Karolina
Lördagar kl. 10.10 Lärare: Ulrika
Boka dig på på hemsidan här eller kontakta receptionen; 040-454842. Bokning och avgifter som Formtoppens ordinarie klassverksamhet.
 
PILATES PÅ MATTA TRÄNINGSNIVÅ – KURS
Onsdagar kl. 19.00 Lärare: Karolina
6/9–6/12. Ingen verksamhet 1/11
 
Torsdagar kl. 08.00 Lärare: Karolina
7/9–7/12. Ingen verksamhet 2/11
 
Söndagar kl. 09.30 Lärare: Lotta
10/9–10/12. Ingen verksamhet 5/11
 
PILATES MIX TRÄNINGSNIVÅ – KURS
Måndagar kl. 18.00 Lärare: Karolina
4/9 – 4/12. Ingen verksamhet 30/10
 
 

Info & anmälan

Var: Samtliga klasser och kurser hålls på Formtoppen i Höllviken
Pris öppen klass: Ingår i Formtoppens träningskort Formtoppenkort/Klippkort.
Pris kurs: 1700 kr, 2800 kr för två ggr/vecka. Vid 2ggr/vecka uppge kod 2GGR vid andra anmälan (se hur du anmäler dig till kurs längre ner). Kompletterande 10-kort: 1100 kr. (Kan endast köpas som ett komplement om man redan köpt en hel kurs och vill gå extra gånger. Två terminers giltighetstid)
Amälan öppen klass: via hemsida här eller kontakta receptionen; 040-454842.
Amälan kurs: Du anmäler dig och betalar HÄR
 
 
Vid frågor och för mer info kontakta gärna kursansvarig Karolina Kristiansson på karolina@formtoppen.nu